Wist je dat we ook een kapsalon (en winkel) hebben? En dat in Almere.
De kapsalon en winkel zijn beide goed te bereiken en liggen slechts een paar minuten van de snelweg af.
Hieronder vind je alle informatie over de locaties en openingstijden.

Salon Soñador de kapsalon almere buiten stripheldenbuurt voor mannen, vrouwen en kinderen.

kapsalon almere buiten stripheldenbuurt

Bij uw bezoek zult u merken dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat. Daarnaast zorgen wij ervoor dat elke behandeling ook een ontspannen momentje voor uzelf wordt. Voorafgaand aan de behandeling bespreken we samen wat uw wensen zijn.

Wilt u graag uw haar verven maar twijfelt u over de kleur?

Zou u het liefst een permanent willen maar twijfelt u of het wel bij u past?

Wij geven graag een eerlijk advies.

We luisteren naar uw wensen en bekijken samen wat voor behandeling uw huid en haar nodig heeft.

Om er zeker van te zijn dat wij u deze tijd kunnen garanderen werken wij het liefst op afspraak.

Bruidkapsel & knippen van kinderen en baby’s

Kinderen knippen Salon sonador

Buiten de algemene knipbeurten om zijn wij gespecialiseerd in bruidskapsels en het knippen van kinderen en baby’s. Als uw kind of baby voor het eerst naar de kapper gaat, kan dit angstig zijn. Daarom nemen wij de tijd voor u kind of baby. Daarnaast hebben wij een dvd-speler zodat uw kind rustig een film kan kijken als hij of zij geknipt wordt. Wij hebben een aantal kindvriendelijke dvd’s maar u kunt natuurlijk ook zelf een leuke film meenemen.

Biologisch afbreekbaar en diervriendelijk, geen of minder ammonia.

Salon Soñador maakt gebruik van de merken Artego, Newgen en you up. Wij hebben bewust voor deze merken gekozen. Deze producten zijn biologisch afbreekbaar, diervriendelijk en bevatten minder ammonia tot geen ammonia dan andere merken. Newgen is parabeen en SLS vrij.

De kapsalon Almere Buiten bevindt zich op de spot mortonstraat 2 in de mooie wijk Stripheldenbuurt . Net als alle andere straten in deze wijk is ook de Spot Mortonstraat vernoemd naar een superheld. Benieuwd naar de achtergrond van Spot Morton? Klik dan hier!

Maak een afspraak:

Een afspraak maken kan op twee manieren. U kunt uw gegevens achter laten in het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Het contactformulier en het telefoonnummer vindt u onder het kopje contact. Natuurlijk kunt u ook even de salon binnenlopen als u in de buurt bent. Wist u dat u binnenkort ook online een afspraak kunt regelen.

Kom en maak een afspraak en ervaar een kapper die naar je luistert en tijd en aandacht geeft in deze hectische tijd. Laat je verwelkomen met een kop koffie of thee in Salon Soñador in de Stripheldenbuurt te Almere Buiten.

0365352708/ 0620198730